Gastenboek

Hieronder vindt u een aantal reacties van gasten die verbleven in onze unieke en rustige B&B in Maastricht. Wij hopen dat u ook een aangenaam verblijf zult hebben!

Hilde:

“Fantastisch om met je gezin in zo’n geweldige B&B te zitten midden in Maastricht. We zijn zo verwend. Dit was voor ons gezin een superleuk weekend ondanks corona hebben wij Maastricht en de B&B als perfect ervaren. Midden in het centrum maar mooi rustig met een uniek gelegen tuin. Hier komen we graag nog eens terug.”

Thea:

“Perfecte locatie, geweldige bedden en veel sfeer. Kon niet beter!”

Ria:

“Een oase van rust in hartje Maastricht met de klokken en het carillon van de St. Servaas op de achtergrond. Een unieke plek in een unieke stad met unieke gastvrijheid.”

Merel:

“We kunnen ons geen fijnere plek voorstellen om een lekker lang weekend in Maastricht te mogen doorbrengen. Een pareltje in een van de mooiste steden die ons land rijk is.”

Lydia:

“Geweldig! De eigenaresse had speciaal voor mijn zoontje een Limburgse vlaai geregeld omdat het weekendje ter ere van zijn 10e verjaardag was. Verder erg speciaal voor deze locatie de tuin. Heerlijk rustpuntje in de drukke stad.”

Marcel:

“Een oase van rust in het prachtige centrum van Mestreech. Een prima kamer en superverzorgd ontbijt.”

Leny:

“Prettige ontvangst, heerlijk verblijf en genieten. Een rustige B&B in Maastricht”

Esther:

“Geweldige sfeer en een heerlijke plek.”

B&B in het centrum van Maastricht

Boek ook een overnachting bij B&B de Stadswal in Maastricht!

Kijk hier voor de route