Kamers

Bed and Breakfast in Maastricht: onze bedden

Onze Bed and Breakfast in Maastricht de Stadswal heeft drie mooie gastenkamers. Iedere kamer heeft zijn eigen stijl. U heeft de keuze uit een 1-persoons, 2-persoons of 3-persoonskamer.

  • De kamers hebben een privébadkamer, met douche, wastafel en toilet. Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons donsdekbedden.
  • De kamers zijn voorzien van een TV en koffie- en theefaciliteiten. Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van WiFi.
  • De Stadswal bevindt zich in een oud historisch pand, met veel trapjes en op- en afstapjes. De B&B is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden.

Welke kamer(s) wilt u reserveren?

.

Kamer 1 – Lavendel-kamer – 2 Personen

.

.

Deze knusse kamer kijkt uit op de prachtige stadswal en de tuin, vol met lavendel en kruiden. De kamer bevindt zich op de 1e etage. Er staat een 2-persoonsbed (1 groot matras).

.

Kamer 2 – Eucalyptus-kamer – 2/3 Personen

.

Deze kamer is geschikt voor een klein gezin, een vriendenclubje van drie personen, of voor een stel dat graag in 2 losse bedden wil slapen. Er staat een 2-persoonsbed (2 losse matrassen) en een 1-persoonsbed. De warm-groene kamer kijkt uit op het binnenplaatsje. De kamer bevindt zich op de 1e etage.

.

Kamer 3 – Ter zake – 1 Persoon

.

Deze kamer is geschikt voor verblijf en werk, en beschikt over een bureau en comfortabele bel-fauteuil. De kamer heeft een aparte privébadkamer. De kamer bevindt zich op de 2e etage, en de laatste trap kan als steil ervaren worden. Minder geschikt voor mensen met hoogtevrees….

Prijzen

  • De eenpersoonskamer met privébadkamer vanaf € 79,-per nacht
  • De tweepersoonskamer met privébadkamer vanaf € 99,- per nacht
  • De driepersoonskamer met privébadkamer vanaf € 129,- per nacht

Ontbijt is optioneel en kost € 12,50 per persoon. De toeristenbelasting bedraagt € 3,- per persoon per nacht.

De Stadswal heeft een minimaal verblijf van 2 nachten. Langblijvers kunnen genieten van korting op de kamer, vanaf de 3e nacht. Blijf dus gezellig lang, geniet van het bourgondische leven voor een aantrekkelijke prijs.

.

Inchecken

Inchecken kan vanaf 14.00 uur, tenzij anders afgesproken. Uitchecken is vóór 11:00 uur. In overleg kunt u uw bagage eerder brengen of later ophalen.

Wij horen graag bij reservering hoe laat u verwacht aan te komen, aangezien we niet over een 24-uurs receptie beschikken. Het is wel mogelijk om u zelf in te checken middels een vooraf verkregen code. U staat dus nooit voor een gesloten deur.

Kijk hier voor onze locatie

Bed and Breakfast in Maastricht: ons ontbijt

Indien u gebruik wenst te maken van een ontbijt, rekenen wij € 12,50 per persoon per nacht. Het ontbijt wordt naar uw wensen aangepast, en uiteraard houden wij rekening met dieetwensen. Het ontbijt kan tussen 8:00 en 10:00 uur geserveerd worden. Indien u andere ontbijttijden wenst, kunnen wij een “self-service” of “to-go”-variant aanbieden.

Bed and Breakfast in Maastricht