Faciliteiten

Parkeren B&B Maastricht

Bed and Breakfast de Stadswal Maastricht ligt midden in het centrum, en heeft daarom geen eigen parkeergelegenheid. Er zijn echter volop parkeergarages in de omgeving. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is bijvoorbeeld de ondergrondse parking “Vrijthof” (± € 35,- per 24 uur). Daarnaast ligt op zo’n 12 minuten loopafstand parking “Frontenpark” (± € 12,- per dag). Indien u eerst de bagage bij ons wilt afgeven, kunt u kort “laden&lossen” ter hoogte van Brusselsestraat 16 (1 min. te voet).

Tot slot, kunt u meer informatie vinden op: Maastricht Bereikbaar

Minibar

In de gezamenlijke ruimte vindt u een “honesty-bar” met bier, (locale) wijn en verschillende soorten sapjes en frisdrank. Pak zelf uw drankje en betaal bij het uitchecken. Daarnaast kunt u in deze ruimte ook uw (gratis) kopje koffie of thee maken. Ook kunt u hier lekker zitten om een boek te lezen of een spelletje te doen.

Lunchpakket

Indien u bij ons ontbijt, kunt u voor € 5,- extra uw eigen lunchpakket maken. Handig als u bijvoorbeeld een dagje wilt fietsen of een lekkere wandeltocht wilt maken in het Limburgse heuvelland.

B&B Maastricht

Fietsenstalling

U kunt uw fiets veilig stallen op de patio. Deze patio is geheel afgesloten, maar bevindt zich wel in de buitenlucht. Electrische fietsen hebben tevens een mogelijkheid om de batterij op te laden.

Fietshuur

Bed and Breakfast de Stadswal Maastricht beschikt over 1 damesfiets (stadsfiets) met versnellingen. Indien beschikbaar, kunt u deze huren voor € 10,- per dag. Wilt u hiervan gebruik maken tijdens uw verblijf, dan kunt u deze ook vooraf reserveren.

Bibliotheek

B&B de Stadswal Maastricht beschikt over een bibliotheek met gezellige “bladerboeken” voor tijdens uw verblijf. Tevens is er een collectie “uitruil-romans”. Heeft u uw boek nog niet uit en moet u helaas weer naar huis; geen probleem. Neem het boek mee waardoor u thuis lekker verder kunt lezen. En misschien heeft u nog een boek over waar u een andere gast weer blij mee kunt maken.

Tuin

Bed and Breakfast de Stadswal Maastricht heeft een heerlijke tuin op het zuiden, waardoor u letterlijk en figuurlijk van ‘het zonnige zuiden’ kunt genieten. In de tuin waant u zich in een oase van rust, midden in de stad, waar u de historische stadswal in alle rust kunt bewonderen. Wat is er bovendien fijner om na een lange dag slenteren door de stad of een fietstocht even heerlijk te relaxen in de tuin.

Cadeaubon

Wilt u iemand een heerlijk weekendje cadeau doen in B&B de Stadswal Maastricht. Laat het ons weten, en wij verzorgen een leuke cadeaubon.

Iets speciaals te vieren?

Laat het ons weten, zodat wij op verzoek en in overleg aangepaste versiering, een bloemetje of een fles champagne op de kamer kunnen verzorgen. Daardoor kunt u uw feestelijke uitje spetterend beginnen. Neem daarom contact op om uw speciale wensen te bespreken.