Over ons

Welkom in onze Bed and Breakfast in Maastricht!

Wij zijn Anneke en Enrico, een Brabantse en een Groninger die elkaar in Maastricht, via het werk, hebben leren kennen. Voor ons werk hebben we beiden heel veel gereisd en elf jaar in Zwitserland gewoond, samen met onze dochter Elena. Eenmaal weer terug in het door ons beiden geliefde Maastricht, viel ons oog op een prachtig historisch pand in de binnenstad. Het pand heeft een unieke tuin met een stuk oude stadsomwalling.

Bed and Breakfast in Maastricht

De liefde voor de historische stadsmuur was snel geboren, inclusief het plan om een Bed and Breakfast in Maastricht te beginnen. Met de vele reiservaringen in het achterhoofd hebben we een goed gevoel voor gastvrijheid en genoeg ideeën hoe we reizigers een warm gevoel van thuis kunnen geven.

Naast mensen in de watten leggen, is tuinieren, en met name kruiden, een grote hobby van Anneke. Dit vind je dan ook terug in de inrichting van de B&B, en kun je proeven. De liefhebbers kunnen genieten van een vers kopje munt- of verbena thee, of lavendeljam. Genieten van een kopje koffie of een goed glas wijn in de kruidentuin met uitzicht op de historische stadswal mag ook!

Kijk hier voor onze locatie